luni, 23 martie 2015

Spanac cu ceapa si paine graham

  “ Particip cu reteta Spanac cu ceapa si paine graham  la “Concursul Condimente delicioase pentru o masa reusita de Pasti” , organizat de Laura Adamache Retete culinare si pastaidevanilie.ro”.
        Pentru ca suntem in plin sezon de "verdeata", m-am gandit la o mancare de spanac cu ceapa.Dupa cum bine stiti spanacul este plin de vitamine,in special Fe. Nu tuturor le este pe plac mancarea de spanac si de aceea pentru un plus de savoare ii voi adauga condimente http://www.pastaidevanilie.ro/pui/492-mix-condimente-romanesti.html de la pastaidevanilie.ro .
Avem nevoie  de urmatoarele ingrediente: 
1 kg. spanac proaspat, 100 ml ulei, 2 cepe , 1-2 catei de usturoi, sare si piper dupa gust,mix de condimente romanesti.                 Mod de preparare:
     Punem la fiert o oala mare cu apa si o lingurita de sare, cand apa clocoteste adaugam spanacul curatat si spalat in prealabil, pentru maxim 5 minute. Dupa ce scoatem spanacul din apa fierbinte, il trecem printr-un jet de apa rece pentru asi pastra culoare verde. 
    Intr-o cratita punem la calit ceapa cu uleiul si putina zeama in care am oparit spanacul, adaugam si spanacul tocat nu prea marunt, asezonam dupa gust cu sare,piper, usturoi  si sa nu uitam de http://www.pastaidevanilie.ro/pui/492-mix-condimente-romanesti.html de la  pastaidevanilie.ro.Se serveste cu mamaliga sau dupa cum spune si titlul acestei retete cu paine graham care este crocanta si mananci spanacul cu placere.
 Va urez Pofta buna la vitamine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu